Stem mee voor ons klaslokaal

Jouw stem telt

De projectaanvraag van Let Us Change werd geselecteerd door het Torfsfonds! Met voldoende stemmen krijgen we €1000 voor de inrichting van een nieuw klaslokaaltje. Van 17 november tot 8 december 2021 kan het grote publiek stemmen op meer dan 400 goede doelen. Half december weten we of we de cheque in ontvangst mogen nemen.

Thuisscholing

Met de middelen van het Torfsfonds richten we een klaslokaaltje in in het nieuwe huis. De educatieve ruimte dient voor bijles, naschoolse actviteiten en thuisscholing. Dat is niet alleen handig in Coronatijden met de vele lockdowns, maar ook om structurele thuisscholing op te starten voor wie het nodig heeft. 

Voor 3 van onze kinderen met een mentale achterstand schiet het Ethiopische schoolsysteem te kort. G., een meisje met vermoedelijk FAS (Fetal Alcohol Syndrome) is zelfs niet welkom op school door haar gedrag. Net als haar vele zusjes en broertjes maakt ze zich elke dag klaar om naar school te gaan. Dat vindt ze heerlijk en de structuur doet haar zichtbaar goed. Samen met Robel zet ze de andere kinderen af aan de schoolpoort en rijdt ze weer mee naar huis. 

“She’s a girl with a free spirit”
– Robel Abate –

Voor onze kinderen zoals G. brengen we verandering met een nieuwe leerkracht én klaslokaal voor thuisscholing op maat van hun noden. Zodat er in hun toekomst geïnvesteerd wordt en ze alle kansen krijgen om te worden wie ze willen worden. Daar gaan we voor met de steun van het Torfsfonds en jouw stem! 

Gratis verzending vanaf €50 - automatisch verrekend bij het afrekenen
This is default text for notification bar