Kerstmarkten 2021

De Leuvense Kerstmarkt maakt plaats voor nieuwe kansen

Voor het tweede jaar op rij valt ons grootste event van het jaar weg: De Leuvense Kerstmarkt. Het moment dat onze fantastische vrijwilligers 11 dagen lang samenkomen om er de gezelligste kraam van ‘s morgens tot ‘s avonds te bemannen. Onze trouwe baksters zijn dan dagelijks in de weer om het kraam van verse koekjes te voorzien. Johan zorgt dat al het materaal er is en doet praatjes met de vele sponsors en partners die ons een bezoekje brengen. Ik (Eline) zorg dat de kerstkraam er op zijn best uitziet om nieuwe mensen aan te trekken.. En de vele gelukkige shoppers die met hun aankoop een broodnodig steentje bijdragen aan onze projecten in Ethiopië.

De Leuvense Kerstmarkt is op vele niveaus ons belangrijkste moment van het jaar. Samen brengen we er het warme verhaal van Let Us Change dat ons met zen allen engageerd en verbindt. Een groot gemis en financiële domper die we niet zomaar laten gebeuren. 

“Super jammer dat we opnieuw ons Leuvens netwerk moeten missen. De webshop en de kerstmarkt in Tienen zijn nieuw en spannend. Een mooie kans om onze inkomsten en doelgroep te vergroten.”

– Johan Vandenbossche – 

Kerstmarkt Tienen

Jawel, de Kerstmarkt in Tienen (België) gaat door! Op 22, 23, 24 en 26 december vind je Let Us Change er op de Grote Markt. Met een kraampje vol kerstcadeaus, thee, koffie, berbere, dromenvangers en onze kerstkaartjes met Feestelijke Groentjes. 

Openingsuren: 

Woensdag 22/12 van 12.00 tot 21.00 uur
Donderdag 23/12 van 12.00 tot 21.00 uur
Vrijdag 24/12 van 12.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 25/12 GEEN KERSTMARKT
Zondag 26/12 van 12.00 tot 21.00 uur

Nieuw: webshop

December 2021 lanceren we met veel trots onze eigen webshop! Zo creëren we een aanbod voor jullie vraag, genereren we inkomsten doorheen alle lockdowns en brengen we Ethiopië dichter bij je zetel. Je vindt er onze Ethiopische huisproducten, wijnen en manden tot zelf ontworpen wenskaarten.

Neem snel een kijkje en geniet de hele maand december van kortingen op onze gekende en nieuwe producten. 

Gratis verzending vanaf €50 - automatisch verrekend bij het afrekenen
This is default text for notification bar