Koffieproeverij

Koffieproeverij bij Ray & Jules

Adres: La Bomba, Chausée de Namur 2, 1320 Hamme-Mille

Tijdstip: Zaterdag 4 november 11:00 tot 12:30

Prijs: €25 per persoon, incl 500gr Yirgacheffe koffie

Doelgroep: iedereen die van koffie houdt

Inschrijven: Stuur je naam en die van je gezelschap naar eline@letuschange.net. Inschrijving is geldig na betaling van het factuur dat je via mail ontvangt.

Let Us Change nodigt je voor haar 15de verjaardag uit voor deze koffiereis rond de wereld, maar dan dicht bij huis in de koffiebranderij van Ray & Jules. We nemen je mee van de ontdekking in Ethiopië naar het eerlijk oogsten in Brazilië. Je leert over de juiste grading, innovatief branden en nuances proeven van verschillende soorten koffie uit verre landen. 

Ray & Jules is onze trouwe koffiepartner die als allereerste de technologie van het koffiebranden opnieuw uitvond door efficiëntie voorop te zetten en zo met zonne-energie de CO2-uitstoot bij het branden tot nul herleidt. Ze doen de beste smaken rijmen met eerlijke werkcondities. 

Wat krijg je?

  • Johan Vandenbossche van Let Us Change Ethiopië opent het event met zijn verhaal over hoe koffie mensen in Ethiopië doet samenleven.

  • Sarah Bergé van Ray & Jules geeft je een rondleiding in ‘s werelds eerste koffiebranderij op zonne-energie. 

  • Je leert de nuances proeven tussen koffies uit verschillende origines door middel van cupping. 
  • Je krijgt 500gr exclusieve Yirgacheffe koffie mee naar huis.

Inschrijven

Ga je mee op koffiereis? Schrijf je snel in want de workshop is met maximum 20 deelnemers. Stuur je naam en die van je gezelschap naar eline@letuschange.net. Daarmee krijg je van Eline een betaalverzoek van €25 per deelnemer om je inschrijving in orde te maken.  

 

Meer info: eline@letuschange.net