Tournee Ateljee

Makers, muziek én koffie

Kom zaterdag 11 juni onze nieuwe werkplek ontdekken tijdens Tournee Ateljee: een gezellige wandeling langs drie nieuwe ateliers in Leuven. Geniet onderweg van onze Ethiopische koffie en sluit af met een optreden aan
Bar Belvue!

Wandeling

Tournee Ateljee is een gezellige wandeling van zo’n anderhalve kilometer in de bruisende buurt van Park Belvue. Voor jou de ideale gelegenheid om lokale makers te ontdekken, de vaste werkplek en deelwinkel van Let Us Change te bezoeken en een babbeltje te slaan aan onze koffiebar

Aan het caravanneke van Bar Belvue worden ook twee wandelingen door de buurt georganiseerd. Om 13u30 en 14u30 met stadsgidsen Dirk en Filip!

 

De drie ateliers

Drie nieuwe ateliers zwieren hun deuren open en nodigen je uit voor een unieke inkijk:

  1. de drukkerij‘: een inspirerende plek van creatieve ondernemers waar sinds kort ook Let Us Change haar kantoor heeft in het oude “directeurskotje. De Ethiopische koffie is al voor je gezet!
  2. Deelatelier Nollekens & Konekt: een deel- en leensysteem van en voor mensen uit de Pieternollekensstraat. Konekt gaat er radicaal voor een wereld waarin personen met en zonder beperking een bijdrage kunnen leveren vanuit hun talent.
  3. Atelier Minnoye: een ruimte voor kunsten, technologie, ambachten, ontmoetingen, en plaats voor een 10-tal makers.
 

Bar Belvue

Eindigen doen we in stijl met muziek, een drankje en het schoonste uitzicht van Leuven: Bar Belvue. Aan de pop-up zomerbar geniet je om 19u30 van een optreden van Fougasse! 

 

Let Us Change

Je vindt ons met Ethiopische koffie van 14 tot 19u aan de drukkerij: Koning Albertlaan 50 3010 Leuven, of klik op de infoknop voor de volledige route.  

 

Gratis verzending vanaf €50 - automatisch verrekend bij het afrekenen
This is default text for notification bar