Wijndegustaties

Om het half jaar

WHOOwine & Let Us Change stellen om het half jaar hun selectie aan je voor in een gratis wijndegustatie met sommelier Lucia. Proef er haar zorgvuldig uitgekozen seizoenswijnen terwijl ze je begeleidt doorheen de smaken en verhalen achter iedere fles. Praat ondertussen gezellig bij met vrienden, buren en de mensen achter Let Us Change. 

Zomaar vrijblijvend en doorlopend om je voorraad terug aan te vullen met kwaliteitsvolle wijnen voor het goede doel. De helft van de opbrengst van de verkoop gaat naar onze opvangtehuizen voor straatkinderen in Ethiopië. 

Wanneer?

De laatste editie was vrijdag 15/9 vanaf 17u doorlopend tot 22U. Met de volgende editie zetten we de lente van 2024 goed in. Een precieze datum volgt nog. Reserveren hoeft niet, maar je mag altijd een seintje geven. 

Waar?

In de oude drukkerij op de Koning Albertlaan 50 3010 in Kessel-Lo. Parkeren kan met een parkeerkaart, of op de parking van de Carrefour op 500m verder in de straat. 

Online wijnshop

Is de volgende degustatie nog ver af of kan je er gewoon niet bij zijn? Geen nood! Lucia stelt haar wijnen beschikbaar via de online wijnshop ten voordele van Let Us Change 24/7

Gratis verzending vanaf €50 - automatisch verrekend bij het afrekenen
This is default text for notification bar