de drukkerij

Afhaalpunt Let Us Change

Bestel jouw (h)eerlijke Let Us Change producten op onze webshop en haal ze gratis af op donderdagen tussen 15 en 18u bij vzw de drukkerij. Is Leuven te ver voor jou? Kies dan voor verzending. Plaats je bestelling online en Eline maakt met veel liefde jouw pakketje klaar.

Let Us Change in de drukkerij

Eline's werkplek

de drukkerij is niet alleen ons afhaalpunt, maar ook en vooral de creatieve co-workingplek waar Let Us Change een bureau huurt voor Eline, onze coordinator en enige werknemer. Het gebouw is een oude drukkerij in een gezellige, levendige buurt in Kessel-Lo. Vzw de drukkerij staat in het teken van mensen samenbrengen en dromen van buurtbewoners realiseren. Creatieve werkplekken, workshops, after-work’s, buurtbars, huiskamerconcerten… Maar het is ook gewoon een plek waar ondernemers fijn samenwerken door de interactie dat er heerst. Door de mix van expertises en het hoge DIY gehalte ontstaan er nieuwe verhalen en versterkte ideeën.

De ideale plek dus voor Eline om onze werking vanuit België in goede banen te leiden. Met een bende creatievelingen aan haar zijde, een honesty fridge, gedeeld internet, onze Ethiopische koffie & thee, een printer, rust en een hele hoop sfeer. 

Bewoners gezocht

Momenteel zijn er nog 2 plekjes vrij op ‘t verdiep, waar Eline haar bureau heeft samen met een websitebouwer, twee filmmakers, een illustratrice en een architect. Wil je graag gebruik maken van een co-werkplek? Meer info op https://de-drukkerij.be/ruimtes/co-working-het-verdiep of mail naar hetverdiep@de-drukkerij.be en vraag je gratis testdag aan!

Gratis verzending vanaf €50 - automatisch verrekend bij het afrekenen
This is default text for notification bar