Opslagruimte gezocht

Let Us Change zoekt +20m² opslagruimte in regio Leuven

schenk kleren voor Ethiopië

Kledij is een dure zaak in Ethiopië. Ouders kunnen de versleten kleren en schoenen van hun kinderen niet vervangen. Ook in onze huizen voor straatkinderen in Hawassa hebben we een groot tekort. Let Us Change schrijft daarom regelmatig Belgische bedrijven aan met de grootste materiële noden van het moment. Zo krijgen we prachtige schenkingen van bedrijven zoals Torfs, AE, Boobs By Elisabeth en Brauzz met kwaliteitsvolle materialen om een eerstvolgende reis mee te nemen. 

Onze vrijwilligers verzamelen het materiaal, vullen de valiezen, zetten ze klaar voor vertrek en zoeken reizigers die ze vanuit België naar Ethiopië willen meenemen. En ook het marktmateriaal dat we van Ethiopië naar België brengen, zoals de manden die we op de Leuvense Kerstmarkt verkopen, moet soms enkele maanden worden opgeborgen. Daar is ruimte voor nodig. 

Na jaren dankbaar gebruik te mogen maken, wordt het leegstaande pand van onze huidige stockage in Heverlee nu verbouwd en gaat Let Us Change op zoek naar een nieuwe plek in regio Leuven. Gratis of aan een kleine vergoeding. 

Schenk jij ruimte?

Let Us Change droomt van een toegankelijke en vochtvrije stockage van +20m² in regio Leuven. Een lege ruimte bij een bedrijf, iemands garage,.. Een plek waar we weer enkele jaren onze stevige rekken mogen neerzetten om alle valiezen en dozen proper te ordenen en het materiaal vlot in en uit te laden. 

Kan jij helpen? Of heb je tips waar we zeker eens moeten aankloppen? Geef ons een seintje via mail naar eline@letuschange.net of bel 0494 61 57 06. 

Gratis verzending vanaf €50 - automatisch verrekend bij het afrekenen
This is default text for notification bar