Verjaardagsactie kleren

0
= 24 setjes kleren ingezameld

Geef bij je donatie “kledij” of een andere leuke opmerking mee zodat we zeker weten waarvoor we je donatie mogen inzetten. Je donatie wordt manueel verwerkt op weekdagen. 

inzamelactie kleren ethiopië

Ons jongste meisje met een setje kleren.  

Een stevig paar schoenen, een vrolijke T-shirt en een degelijke broek voor de start van het nieuwe schooljaar. Helaas is het voor kinderen in Ethiopië minder vanzelfsprekend. Zoals vele familietradities is het ook bij de kinderen van Let Us Change de gewoonte om met Nieuwjaar en Pasen ieder kind een nieuw setje kleren te geven, maar door de inflatie komen we het extra budget tekort. Terwijl Let Us Change hard werkt om het gat te dichten, zitten onze kindertehuizen letterlijk door hun kleren heen. 

Oprichter Johan, zijn vrouw Eline en vrijwilligster Hannah vragen daarom hen dit jaar geen cadeaus te geven, maar om de kinderen een setje kleren te schenken in de plaats. 

Setje kleren

Schenk €69 voor een setje kleren per kind of kies uit waarmee jij kan helpen. Per setje geef je:
 
  • 1 paar schoenen €28
  • 1 broek €20
  • 1 T-shirt €12
  • 3 onderbroekjes €6
  • 3 paar kousen €3
schenk kleren voor Ethiopië

Ook deze vrolijkerd heeft een nieuw setje kleren nodig.

Structureel bijdragen

De extreme droogte en bevolkingsgroei heeft de leefkost in Ethiopië verdrievoudigd in 5 jaar tijd. Dat voelen ook de 89 kinderen in de opvangtehuizen van Let Us Change. Er is geen budget om kappote schoenen te vervangen. Een vieruurtje, educatief materiaal of speelgoed zitten er momenteel niet in. 

De belangrijkste oplossing op de lange termijn is om de maandelijkse inkomsten te verhogen. Let Us Change en haar partners werken hard aan projectaanvragen om te verduurzamen en/of de bakkerij, de boerderij en weverij te verbeteren om meer lokale inkomsten te genereren. Ondertussen hebben jouw hulp nodig met de maandelijkse kosten om de kinderen een veilige thuis te garanderen. Voor vandaag en morgen.

Help je mee de kinderen hun toekomst veilig te stellen? Start een maandelijkse gift en geniet van jouw 45% fiscaal voordeel. 

Meer weten over meter of peter worden? Lees er hier alles over of contacteer ons via mail naar info@letuschange.net.

Gratis verzending vanaf €50 - automatisch verrekend bij het afrekenen
This is default text for notification bar