Johan & Eline

06/08/2021

Hallo,

Johan en Eline hier. Zag je het leuke nieuws al passeren in onze stories (sociale media) vorige week? Na het afscheid van Joke in april kwam Eline deze week in dienst bij Let Us Change. Wie ons al een beetje kent weet dat we nu achter ons scherm zitten te glunderen van trots, spanning en ethousiasme om samen onze droom waar te maken: een thuis voor kinderen uit noodsituaties in Ethiopië.

Je hebt me (Eline) misschien al eens ontmoet als de vrouw en rechterhand van oprichter Johan, trouwe vrijwilligster in België en Ethiopië en bezielster van de organisatie zoals je Let Us Change vandaag kent. Na me bijna 9 jaar vrijwillig “na de uren” in te zetten als bestuurslid, grafisch ontwerper, marketeer en organisator van onze fundraisers en communicatie, zal ik nu samen met mijn lieve man Let Us Change voltijds versterken.

Ons pad is best wel een bijzonder liefdesverhaal dat ontsprong in de prille jaren van Let Us Change, in Ethiopië. Een verhaal dat we graag met je delen in dit filmpje zodat je ons al wat beter leert kennen.

We kijken er ontzettend naar uit om volledig voor ‘ons kindje’ te gaan en zo ons verhaal verder te zetten, hoop te brengen en anderen te inspireren.

Tot binnenkort!

Groetjes,
Johan & Eline