BK Legpuzzelen

0

Dit bedrag schenkt het Belgisch Kampioenschap Legpuzzelen van haar opbrengst aan onze kinderen in Ethiopië. Dankzij een fantastische editie van 200 puzzelaars op 25 maart 2023, in de gebouwen van Heilig Hart Heverlee.

Wat is dat juist een kampioenschap legpuzzelen?

Deze editie namen zo’n 200 puzzelaars in 40 teams het tegen elkaar op, in ploegen van 3 tot 4. Ze probeerden als eerste een puzzel van 1000 stuks compleet te maken. Tijdens het kampioenschap mocht iedereen meedoen, professioneel of niet, oud of jong, klein of groot… Iedereen werd aangemoedigd om deel te nemen en te strijden naar de titel van Belgisch Kampioen Legpuzzelen. 

 

 

Naast het voorzien van allerlei leuke cadeaus voor de snelste, traagste én origineelste puzzelaars, ging ook de opbrengst van het evenement naar het goede doel. Alle puzzelaars steunden met hun bijdrage niet enkel onderzoek naar de ziekte Duchenne, maar zamelden ook voor maar liefst 500 euro in voor onze projecten in Ethiopië! Iets waar we heel dankbaar op terugkijken.

Fantastische mensen

We willen graag initiatiefnemers Bert Goris, Bert Wollaert en iedereen bedanken die met zijn deelname Let Us Change heeft gesteund. In het bijzonder danken we onze trouwe vrijwilligster van het eerste uur Iris Engelborghs, de mede organisatrice van het BK Legpuzzelen. Naast deze fantastische actie staat ze ook in voor andere hartverwarmende acties ten voordele van Let Us Change. Met in het bijzonder haar upcycling project UPLUCIE.

In de pers

Het kampioenschap had ontzettend veel bereik en was dan ook meteen volzet, dankzij heel wat leuke persaandacht. Meer lezen?  

Wil jij ook een actie opzetten ten voordele van onze kinderen in Ethiopië?