Doe een gift

Kies zelf hoeveel en hoe vaak je geeft. Wat je ook kiest, wij zorgen ervoor dat je gift optimaal wordt ingezet voor het welzijn van onze kinderen.

Ik geef elke maand
ONDERDAK
€20
ONDERWIJS
€35
ZORG
€55
Populair
VOEDING
€65
VOLLEDIGE KOST
€175
Ik geef eenmaligjouw fiscaal voordeel

België

Elke gift, groot of klein, brengt ons een stapje dichter bij een eerlijke wereld voor kwetsbare kinderen. Iets waar ook onze overheid in gelooft. Want als sponsor van ons erkende goede doel geniet je van een fiscaal voordeel in België en Nederland.

In België ontvang je een fiscaal attest voor elke vrije gift vanaf 40 euro aan Let Us Change. Daarmee krijg je 45% van jouw totale gift terug via belastingsvermindering. Een gift van 40 euro kost je aan het einde van de rit dus maar 22 euro, terwijl Let Us Change wel het volledige bedrag ontvangt. Dit geldt uitsluitend voor giften op het rekeningnummer van onze Belgische VZW: BE20 7430 5300 5056. 

Nederland

Voor Nederlandse sponsors beschikken we over een ANBI status. Dit geldt uitsluitend voor giften op het rekeningnummer van onze Nederlandse stichting: NL08 INGB0006 214375

Andere manieren om te steunen

op jouw manier

Zamel geld in

Bouw samen met anderen aan een betere wereld. Organizeer een loop, doe een garageverkoop of zet een koekjesverkoop op poten. 

Schenk jouw cadeaus

Nodig vrienden en familie uit om, in plaats van een cadeau te kopen, een gift te doen aan Let Us Change voor jouw verjaardag of de geboorte van jouw baby.

Word vrijwilligger

Zonder vrijwilligers zou Let Us Change nooit bestaan. Ben jij een trouwe ambassadeur, geboren verkoper of creatieveling? We hebben regelmatig mensen zoals jij nodig.