Meter of peter worden?

Je bent er bijna!

Je staat op het punt iets geweldigs te doen. Krijg je het al warm vanbinnen? Wat je hieronder ook kiest, je maakt rechtstreekse impact op het leven van kinderen en families. 

Registratieformulier

Na je online registratie als meter of peter van Let Us Change sturen oprichters Johan en Eline je een persoonlijke welkomstmail met alle gegevens om je maandelijkse gift naar keuze te starten. Vanaf je eerste gift nemen we je email- en postadres op in onze communicatie om je op de hoogte te houden van onze projecten. 

Wacht je liever niet op onze mail? Maak je gift meteen in orde met onderstaande betaalgegevens.

Start een maandelijkse opdracht via je online bankapp of aan de bankautomaat. Belangrijk! Registreer je hierboven wel even zodat we je leren kennen en op de hoogte houden

België

VZW Let Us Change Ethiopië
BE20 7430 5300 5056
BIC: KREDBEBB

MEDEDELING: METER/PETERSCHAP

 

In België ontvang je een fiscaal attest voor jouw gift vanaf +€40 op jaarbasis. Daarmee krijg je 45% van jouw totale gift terug via belastingsvermindering. Een gift van 100 euro kost je aan het einde van de rit dus maar 55 euro, terwijl Let Us Change wel het volledige bedrag ontvangt. 

Nederland

VZW Let Us Change Ethiopië
NL08 ingb0006 214375
BIC: INGBNL2A

MEDEDELING: METER/PETERSCHAP

 

Voor Nederlandse sponsors beschikken we over een ANBI status waarvan je geniet na een overschrijving op het Nederlandse rekeningnummer onderaan de pagina.